FrankHerrman.com

IT & AI Consultant

Over mij

Op jonge leeftijd raakte ik in de jaren ’90 gefascineerd door de wereld van de ‘PC’, en die fascinatie groeide gestaag. Tijdens mijn middelbare schooljaren was ik al aan het experimenteren als PHP-developer. Dit bracht me uiteindelijk naar een studie Informatica & Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Mijn post-studie avontuur begon met een beloning voor mijn innerlijke nerd in de vorm van een rondreis door Japan, voordat ik mijn weg vond naar een internetbureau. Na enkele jaren dacht ik dat ik het zelf beter kon. Samen met een compagnon hebben we een middelgroot bureau opgebouwd, met klanten die varieerden van de lokale bakker tot enorme multinationals. Onze projecten liepen uiteen van prachtige, interactieve websites tot technische backoffice-applicaties.

Op mijn 39ste (2023) besloot ik dat het tijd was voor een koerswijziging. Mijn ambities verlegden zich naar persoonlijke ontwikkeling en mijn gezin, en minder naar de buitenwereld. Dit leidde tot mijn rol als adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, waar ik ondernemers hoop te ondersteunen met mijn kennis en vaardigheden.

In mijn vrije tijd geniet ik van avonturen met mijn twee fantastische dochters en lieve vrouw. Ook ben ik regelmatig te vinden met mijn hardloopschoenen aan, luisterend naar podcasts of audioboeken terwijl de kilometers voorbij vliegen. En af en toe start ik een spelletje of maak ik (hopelijk mooie) foto’s.

Deze blog is bedoeld als een soort van samenvatting van de kennis die ik op doe tijdens mijn werk en in mijn vrije tijd. Ik beperk mij voornamelijk tot IT gerelateerde onderwerpen met een specialisatie in AI. Heb je vragen over mij of één van deze onderwerpen? Voel je vrij contact met mij op te nemen.